2011. augusztus 12., péntek

Miért pont Maxi?

A maxi medáljaim, sok nőnek a hatalmas kategóriát jelentik, bevallom ez valóban,  így is van.  A maxi kollekcióm, úgymond "kisebb" darabjai is minimum 5-6 cm hosszúak és szélesek is egyben. Az igazán nagyok mint ez a selyem fényű, saját tervezésű, egyedi, rám jellemző formavilágú medál pedig több mint 10cm hosszú, és kb. 5cm széles. /a szélességet fejből írtam, lehet, csak 4,5cm:-)/

Azért kezdtem el nagyméretű ékszereket tervezni, és saját formavilágot kialakítani, mert nem találtam üvegből  ilyen hatalmas ékszereket, amiket én is szívesen hordtam volna. Imádom ha egy ékszer annyira domináns egy nőn., hogy nem lehet nem észrevenni. Így hát magamból kiindulva, tervezni kezdtem ezeket a medálokat, és  nyakláncokat.




Te hogy állsz a nagyméretű ékszerrel?

3 megjegyzés:

  1. Én nem szeretem a nagy méretű ékszereket. Szerintem keveseknek állnak jól, illetve kevesen tudják úgy hordani, hogy megfelelő ruhát válasszanak hozzá. Én picike vagyok, egy 10 centis medál a nyakamban szerintem elég furán mutatna :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez nem így van.:-) A nagy ékszer mindenkinek jól áll, ha felvennéd csodálkoznál mennyire.
    Báár, az fontos, hogy szeresd az ékszert, és semmi sem kötelező, ez alap szempont.:-D

    De ez jó ötlet, majd csinálok olyan összeállítást milyen ruhát vegyél fel hozzá! Kösziiiii.:-DDD

    VálaszTörlés
  3. Tudod mit? Ha egyszer beesek a stúdiótokba, felpróbálok pár maxit, hátha tévedtem! Úgy sincs normális nyakláncom,mert fülbevaló mániás vagyok, boltokban nem láttam jót, magamnak meg csak fülcsiket szoktam csinálni :)

    VálaszTörlés