2016. április 17., vasárnap

Otthome Stage - azaz az új blogom

Tudom mindenki a kész képeket várja a lakásról, ami jelentem, kész is lett.
Elkészültünk, befotóztam. :-)

ízelítő a lakásból

Azonban úgy gondolom, egy új szolgáltatás új oldalt és tiszta lapot érdemel. Így akinek van kedve és érdekli, hogy a Home Staging mit is jelent és miről szól, ha szeretne többet tudni róla, az mától ezt az új oldalamon teheti!

Mindenkit várok szeretettel az Otthome Stage új oldalunkon (a képeket is ott fogom megmutatni és egy csomó minden újdonság is lesz). Szóval gyertek!

Persze a Kinema Design azért én vagyok, és újra van kedvem két kézzel is alkotni, ami már lassan két éve nem volt. Azt gondoltam, nincs alkotói válság, de jelentem van! :-) Szóval ezt az oldalt nem szeretném bezárni, annyira sok munkám van benne és szeretem. Itt is leszek majd, de persze már messze nem olyan intenzitással mint pár éve. (Gondolom aki az elmúlt években még itt maradt velem az ezt már tudja).
Kicsit gatyába ráztam az oldalt, olyan értelemben, hogy felkerültek aloldalakra azok a munkák amikkel mostanában foglalkozom. Fotózás és Home Staging.


Persze a régi munkáim is maradtak, továbbra is megtaláljátok, mert imádtam őket, és büszke vagyok rájuk! :-)

A Kinema Design, mint üveg designer oldal a régi formájában bezárja a kapuit, de úgy tervezem lesznek még újrahasznosított dolgaim. Újra tervezgetek ezen a téren, hogy ez mikor ölt pontosan testet, még nem tudom.

Majd jövök az újdonságaimmal, alkotásaimmal, egyéni terveimmel, de addig is mindenkit szeretettel és egy virtuális öleléssel várok az új oldalamon, ahol belevetem magam az aktív blogolásba. :-)

Mindenkinek köszönöm, aki eddig bátorított, írt és még itt maradt az oldalamon.
Valamilyen formában mindenképpen találkozunk! ;-)

Marcsi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése