2010. február 15., hétfő

Indul a mandula, azaz belevágok lesz ami lesz


Nagyon régen jelentkeztem, de az elmúlt pár hétben nem volt időm a munkával foglalkozni, sajnos... pedig már nagyon hiányzik.:-) Most épp a saját önálló vállalkozásom elindításával foglalatoskodom, és a sok ügyintézés, és utána járás, önkormányzat, ügyvéd, könyvelő, üzleti terv, stb... ez köti le minden időmet. Egyszer ezen is túl kell lenni, és utána remélhetőleg nem ilyen intenzitással kell foglalkozzak majd a papírmunkával.

Mert, hát nekivágok, kipróbálom önmagam, mert tudnom kell, hogy mire vagyok képes.
Szeretnék azok közé az emberek közé tartozni, akik azért dolgoznak, mert élvezik a munkájuk minden pillanatát. Akiknek a hivatásuk egyben a munkájuk. Szükségem van az alkotás örömére, és ebből szeretnék megélni.
Szerencsére a családom támogat, de tudom a visszajelzésekből, hogy a nagy többség teljesen hülyének néz.:-) De Én nem bánom!

Nagyon bízom benne, hogy hamarosan a finisben leszek és foglalkozhatom a fejemben lévő tervek megvalósításával, non-stop!:-)
Már annyira várom!:-)

Küldök egy általam festett mandulát, azaz MANDALÁT mindenkinek, aki esetleg engem olvas, hogy erősítse és segítse az elképzeléseiteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése