2010. augusztus 29., vasárnap

Blogtalálkozó

Fantasztikus szombati napon vagyunk túl.
Fergetegesen éreztem magam a blogtalálkozón, és ezt nagyon komolyan mondom. A hangulat oldott volt, és közvetlen, a lányok mind egytől egyik kedvesek és helyesek, és a személyesen megfogdoshattam olyan munkákat, amiket eddig csak a netről ismertem, levettek újfent a lábamról.:-)
Jó volt körbejárni az asztalok között. Én PunnkyJazz-el és gyönyörű munkáival voltam egy asztalnál, mi voltunk az egyik színes asztal a sok közül.:-)) Az oda vitt munkáimat majd szép lassan meg is mutogatom nektek.Bardócz Évi, csinált is rólunk egy képet!:-) Mivel én elfelejtettem gépet vinni (én balga), így tőle kaptam kölcsön ezt a fotót is, ahol Nina (aki valami eszeveszetten gyönyörű keresztszemes munkákat csinál) épp látogatóban van nálunk. Mert ugye ez úgy zajlott, hogy lehetett asztalról asztalra sétálni és csodásabbnál csodásabb dolgokat felfedezni. És beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni!!!!:-)))))) Majd ajándékoztunk. Adtam is és kaptam is. :-))
Remélem nem haragszotok ha részletesen nem írom le ki mindenkivel volt szerencsém találkozni, mert senkit sem szeretnék kihagyni.
Kedves Hokata és Gina, köszönjük a szervezést. Remélem legközelebb több időnk lesz,  és olyanokkal is fogok tudni majd beszélgetni akivel most időhiánya miatt nem sikerült.:-)
Egy szó mint száz, eszméletlen jó nap volt!!!:-)