2011. február 1., kedd

Enteriőrök és ékszerek egy családban

Egyik nap találtam egy jó kis írást, ami a 2011-es év, szín előrejelzéseiről szólt az enteriőrök  és a divat világában. A  cikk Li Edeelkort a Trend Union nevű stílus- és trendelőrejelző cég alapítójának forrásából fakadva mutat be 7 színcsoportot, enteriőrökön és madarakról készült  festményeken keresztül.

Itt találtam rá több olyan színvilágra amely az én nemrégiben készült ékszereimet is jellemzi. Nagyon megörültem ennek hisz mint enteriőrtervező számomra mindkét világ nagyon-nagyon fontos. Így, arra gondoltam, hogy megpróbálom az ékszereimet összepárosítani az enteriőrök fényképével és megmutatom nektek milyen közös színharmóniát fedeztem fel bennük, és nagyon remélem hogy hasonló érzéseket váltanak ki belőletek is mint belőlem, és ti is úgy látjátok, hogy olyanok mintha egy családba tartoznának!?
 
Az első ilyen színcsoport a Urban Bird:
 (együttlét, összhang, semleges, absztrakt, minimalista, városi)A másik színcsoport a  Black Birds
(újszerű, radikális, provokatív)


Természetesen mindkét színcsoporthoz egy egy madár festmény is tartozik, a  madarak képeit és a többi színcsoportot is megnézhetitek a  Ágy-Asztal-TV blog,Tendenciák 2011-re írásában. Ajánlom, nagy-nagy szeretettel.

4 megjegyzés:

 1. Nagyon jóóó!!!:o)))
  Bár nekem ez a színvilág nagyon komor...

  VálaszTörlés
 2. Attól függ hol...:-) De az ékszerem ennek egy kis lenyomata..:-D

  VálaszTörlés
 3. Abszolút! Azért írtam, hogy nagyon jó. Tökéletesen visszaadja a képek színvilágát, hangulatát, mintha direkt egymáshoz tervezték volna őket:o))

  VálaszTörlés