2013. június 12., szerda

Újrahasznosítás - ahová a király is gyalog jár...

Két nagy régi kedvencemet látogattam meg pár hete. Már régóta szerettem volna megnézni hová is költöztek, de most végre alkalmam volt közelebbről is megnéznem őket.A nagy "WC-Párosom", új lakhelye nem más mint a Csináltam neked egy éttermet, és ez sem elég – kultúrlokál. 
Egyet kell értenem a HVG-vel és mindenkinek csak ajánlani tudom az egyik legmenőbb helyet Budapesten, a volt Godot Kávéházat a Madách téren.


A hely egy kicsit retro, kicsit modern és persze nem utolsósorban az újrahasznosítás is nagy szerelem náluk! IS!  (Pl: könyvekből készült bárpult, csészelámpák, kinema wc jelölés, stb.) Úgy néz ki, nagy örömömre, hogy lesz folytatása az együttműködésünknek és még pár újrahasznosított kinema szintén beköltözik majd hozzájuk. Az új együttműködésből van ami már kész, csak fel kell szerelni és van ami még csak terv állapotban létezik, de erről majd bővebben máskor írok.

Addig is, annak aki még nem járt ott, szívből ajánlom, hogy betérjen egy tál isteni kajára, egy csésze kávéra vagy teára, vagy bármi másra után pedig látogassa meg a toalettet, nem csak abból a célból .... ;-)