2013. június 27., csütörtök

Emlékformázás

Legyen Neked is üvegemléked! 

Sokszor éreztél már olyat, hogy életed nagy mérföldkövéhez értél, vagy csak épp egy pici állomásán állsz és ezt muszáj egy üveg itallal megünnepelned? Ha akár csak egyszer is átélted, hogy a szerelemeddel kettesben vagy a családoddal, barátaiddal bulizva előkerült egy, vagy több üveg pezsgő, bor, pálinka vagy bármilyen kedvenc italod, amivel ünnepelni kell, akkor biztosan azt is megtapasztaltad,hogy a szuper pillanat után  akár hegyekben is állhat az üres üveg.

Na, de mi történik utána?

Az üveg a szemétben végzi, jobb esetben a szelektív kukában (mert sajnos sok palackot nem lehet vissza váltani), de legjobb esetben felkerül a szekrény tetejére hogy emlékeztessen a nagy napra, és elkezdődik az üveg porfogó karrierje.

Na itt lépek be én a képbe! Ne dobd ki! Ne kerülgesd! Egyszerűen csak hozd el hozzám, kimosva, lepapírtalanítva (ha ügyesen áztatod le, akár a papír vissza is kerülhet rá, ez a része szabadon választott) és a palackod egy szuper emlék formájában új életre kel a kemencémben!


Újjászületés után nincs más hátra, vidd haza és legyen a konyhád, nappalid, vagy hálószobád szerves része. Hogy mire használhatod? Bármire, csak a fantáziád szab neki határt. De mégis mire, vetődik fel benned a kérdés, nos mutatok pár lehetőséget, hogy mit is kezdjél az új üvegemlékeddel, hogy ha ránézel mindig az a bizonyos nagy nap, vagy emlék jusson róla az eszedbe!


Konyhádban főzés közben tarthatsz rajta bármilyen kanalat, villát, feltálalhatsz rajta szószokat, mártogatni való zöldségeket, vagy épp kínálhatsz rajta rágcsálni valót.

Ha haza jöttél az előszobában ráteheted a kulcsodat, hogy másnap reggel újra megtaláld.

Egy romantikus pillanatban akár mécsestartóként is használhatod.Este lefekvés előtt, ráteheted az ékszereidet.

Az üvegemléked kétféle formában alakítom újjá.Vékony, hosszúkás pálinkás üvegből, 

vagy egy boros palackból kecsesebb íveltebb formát,pocakosabb üvegekből,

pezsgős palackból pedig  egy öblösebb formát készítek el Neked.
Szóval ha épp most házasodtál, vagy a házassági évfordulódat ünnepled, csemetéd született, vagy szülinapod volt neked vagy a szerelmednek, barátodnak, vagy egyszerűen csak most volt az első bungee jumping ugrásod és erről szeretnél egy kézzel fogható örök emléket, keress bátran! Én formába öntöm a számodra fontos pillanatot! 

Érdeklődés, megkeresés: kinema.design@gmail.com