2010. június 13., vasárnap

Válasz - a szemezgető káoszra

Az előző postban (Szemezgető KÁOSZ) írtam, hogy szőrén-szálán eltűnt egy szemezgető amiben az én "Esküvő II." nyakláncom is szerepelt. 
Ezért írtam egy levelet a Meskának, hogy megkérdezem, hová tűnt az a szemezgető amiben a nyakláncom volt, valamint pár szemezgető a főoldalról egyszer csak valahová tök alulra kerül,  ennek mi az oka?


Ezt a választ kaptam:
Kedves Marcsi!
 
Az archívumban a szemezgetők a beküldés sorrendjében jelennek meg, nem pedig a megjelenés sorrendjében. Ezért fordulhat elő, hogy egy frissen megjelent szemezgető hátrébb kerül a listában.

Ha egy szemezgető eltűnik az archívumból, annak legvalószínűbb oka, hogy szerepel benne egy olyan felhasználó terméke, akit időközben inaktiváltunk. Inaktivált felhasználó termékei mindenhonnan lekerülnek az oldalról, hiányos szemezgetőket pedig nem teszünk közzé még az archívumban sem.

Főleg hétvégente, amikor nem tudunk folyamatosan a számítógép előtt lenni, az is előfordulhat, hogy a nyitólapon megjelenő szemezgető csak később kerül bele az archívumba, esetleg egy vagy akár két nappal is megjelenését követően.

Üdvözlettel
A Meska csapata


-Az a szemezgető amiben én szerepeltem valószínűleg (legalábbis én így gondolom) nem lehetett hiányos, hisz a főoldalon már szerepelt. 
-Talán hétfőig az archívumba kikerülhet még, hisz épp hétvége van és ez a pár nap csúszásba belefér. 
-Vagy valakit belőle inaktiváltak, és sosem kerül ki, NEM TUDOM....csak találgatok, mert átfogó választ ugyan kaptam, de hogy konkrétan ezzel az eggyel mi lett?? :-)

De ez is valami, legalább már tudjuk, milyen szempontok motiválják a Meskát!